Tervetuloa Jeveriin

„Lady Marian kaupunki“ – Frisian lähellä pohjanmerta!

Hienoa, että löysit meidät! Jeverissä voit löytää näköalapaikkoja, kulttuuria, jälleenmyynti bisnestä, monipuolista gastronomiaa, mahtavia hotelleja ja eläkeläisiä sekä rakastettavia ihmisiä lähellä pohjanmerta.

Elikkäs, jotta löytäisit sen mitä etsit rakkaasta kaupungistamme, me tarjoamme interkatiivisen kartan sivullamme. Sieltä voi löytää hakemasi Starboard etsi kategoriasta. Myöskin voit löytää parkkeeraus paikkoja autoille ja mopoille sekä leiripaikan.

“Follow The Peewitt” syntyi tilanteesta, jossa meillä oli Suomalainen työharjoittelija työssäoppimassa 6 viikkoa. Suomen kielen puutteen takia valitsimme Englannin kieleksi. (usein kommunikoimme eleillä ja käsimerkeillä).  Infomateriaalin tarjoaminen vieraillemme Jeveristä oli hankalaa. joten päätimme, että osa kommunikoinnista pitäisi olla sanoina ja kuvina. Vieraamme käänsi ensimmäisen version nettisivustamme Englannista Suomeksi.

Koska Englanti ei ole äidinkielemme, me pyydämme sinua vilkaisemaan mahdollisia käännösvirheitä (Jos huomaat virheitä, niin ole meihin yhteydessä: contact@follow-the-peewit.eu)

Ideoita retkiin

Tiukan aikataulun vuoksi, me rajoitimme ideoita ja saimme vain nämä linkit listattua retkiä varten:

Myös tässä osiossa haluamme kuulla retkiehdotuksia sinulta!

Follow the Peewit! Toivotamme hauskaa reissua teille!

Lämmin “Moin! Moin!” tiimiltä Coastforge ja Joonalta